ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures a primit azi 08.05.2015 personalitatea juridica la Judecatoria Targu Mures furnizor de formare profesionala a adultilor va începe din luna martie 2016 Cursuri de Formator acreditat ANC .

Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART- Targu Mures coordonat direct de Asociatiei ASINED&NAIART Târgu Mures.

Cursul de Formator (perfectionare) a fost autorizat în data de - 2016-2020 de ANC prin furnizorul de formare profesionala Asociatia ASINED&NAIART Târgu Mures

VA ASTEPTAM la Cursul de Formator (perfectionare).

Inscrierile continua si in luna februarie- mai 2019 la Cursul de Formator (perfectionare) la sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures strada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2. E-mail: a_asociatia@yahoo.com, Telefon: 0753402500 , Rus Traian Daniel furnizori formare.

joi, 19 martie 2015


SCOPUL PRINCIPAL  DIN STATUTUL  ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures


     Art. 6. (1) - Membrii Asociatiei “ ASINED&NAIART ” Targu Mures doresc să se asocieze în scop propus, sa organizeaze,sa promoveze şi sa desfăşoare activități proiecte de educație nonformală în România şi în străinătate ce urmăresc pregătirea,formarea şi dezvoltarea continuă a tinerilor şi a adulților la nivel personal şi profesional, în vederea atingerii obiectivelor personale şi profesionale propuse de către aceştia. 

a) - Asociația “ ASINED&NAIART “ promovează valorile care țin de egalitatea de şansă a membrilor comunității şi în acelaşi timp, promovează activități de combatere a excluziunii sociale. Scopul asociației este fara scop patrimonial, cu caracter educativ‐informativ, cultural şi social umanitar.